24.2.16

Keittiön pöydällä


Keittiö on kodin sydän, enkä voisi kuvitella keittiötä ilman isoa ruokapöytää. Meidän keittiön pöytämme ääreen mahtuu liuta kavereita ja sukulaisia oman porukan lisäksi. Tämän pöydän ääressä syödään, kahvitellaan, askarrellaan, leivotaan, luetaan, katsotaan piirettyjä, neulotaan, katsellaan ulos ikkunasta, muovaillaan, hamahelmeillään, kirjoitetaan ja paljon muuta.

Välillä huomaan, että en ole ottanut viikkoon kuvia muualta kuin pöytämme äärestä. Onneksi keittiönpöytääkin kuvaamalla tallentuu aika elämänmakuisia, arkisia ja tärkeitä hetkiä. Ponileikit lattialla, lapsen laboratorion aulan lehdestä bongaama aamupuuro jota piti kokeilla kotona, valkeita tulppaaneja kaiken sekasotkun keskellä, viikonlopun veturikakku ja yksi naistenlehti.

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kakku! Meidän vajaa 5-vuotias Tuomas Veturi -fani näki kanssa kakun kuvan ja totesi, että ihana kakku. Nyt hänkin kuulemma haluaa sellaisen synttäreilleen. 😊 Pientä haastetta äidille, huh 😊 Olet kyllä tosi taitava kakuntekijä.
  Poika on käynyt katsomassa kuvaa jo useamman kerran 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, en uskaltanut sanoa sitä Tuomas Veturi -kakuksi kun jätin kasvot pois, mutta kiva että tunnisti :D 5v Mirokin oli tunnistanut lempiveturinsa ilman naamaakin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)