28.2.16

Namuset saapassukat


(Ilmainen ohje Ravelryssä)

Novitan 7 Veljestä lankaa, n. 100g kumpaakin väriä.
Puikot kokoa 3,5 


Äitini on vihjaillut jo muutamaan otteeseen, että lähes kaikki neulomani sukat alkavat olla elinkaarensa päässä. Olen kuitenkin ollut saamaton, minulla on lankalaatikossa näiden lisäksi kahdet keskeneräiset sukat äitini koossa. Enkä sitten neulonut kumpiakaan niistä edes loppuun, vaan nostin puikoille vielä nämä kolmannet. Aika rivakkaan tuli neulottua, alle viikossa, tämä pitkä pari, ja harmillisesti huomasin vasta näitä kuvia lataillessani, että kärjissä on kahden rivin virhe. Sovittelin ja mittailin sukkia moneen kertaan, ja koska ne näin virheineen kaikkineen ovat täysin saman kokoiset, annan olla. Kalleimpin käsinkudottuihin mattoihinkin jätetään virheitä, jotta ne erottaa halvoista koneellisesti valmistetuista.

Rehellisesti sanottuna minua vähän jännittää pitääkö äitini näistä, hän ei normaalisti ole räväköiden väriyhdistelmien ihminen. Lankahyllyltä ostin kuitenkin juuri nämä värit äitiä ajatellen, ja karkkihyllyltä hänen suosikkimakeisiaan, samoissa väreissä. Muistelisin, että äiti kaipaili viime keväänä vesikeleillä koiralenkille kumisaappaita, joten Helsingin reissulta tarttuivat nämä nauhalliset Vikingin kumisaappaat pakettiin jatkoksi.

Oikeasti ei kyllä ole mikään juhlapäivä, mutta juhlimme tänään vähän myöhästyneesti sekä siskoni täysi-ikäistymistä ja pienimmän veljen syntymäpäivää, joten miksipä ei lahjoa äitiäkin, kun synttäreihin on enää pari viikkoa. Ja kumisaappaille saattaa Suomen talven tietäen olla käyttöä jo ennen sitä...

10 kommenttia:

 1. Eksyin vahingossa viikkolehden sivulle, ja luin sinusta, kyyneleet tulivat silmiin. Sinulla on oikea asenne, ettei jää märehtimään, vaan elää, ja elää, toteuttaa unelmiaan. Ihminen on kokonaisuus, positiivisella asenteella voi vaikuttaa koko kehoon. Kaikkea hyvää teidän perheelle, ja voimia!

  VastaaPoista
 2. Ihana sinä ja ihanat lahjat. Varmasti saaja tykkää! Minäkin luun tuon lehtijutun. Asenteesi on uskomaton! <3

  VastaaPoista
 3. Miksi sinä olla niin julkisuus kipeänä? Kertoo kaikki. No nyt hyvä olo ja kohta uusi paikka kertoa kaikki uudet ihmiset. Et voi selviä ilman kaikki kertominen? Mutta hyvä kevät ja kesä odotus teille. Nyt hyvä teillä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaisin näin, vaikka kukaan ei lukisi. :) Rakastan taltioida hetkiä sanoin ja kuvin, olen tehnyt niin jo vuosia ennen blogia, ja varmasti jatkaisin vaikka päätyisin poistamaan tämän blogin kokonaisuudessaan.

   Ja viimeisimmästä vuodesta selviämiseen kaiken kertominen ihan todella auttoi. Avoimuudella on yllättäviä positiivisia vaikutuksia. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)