15.2.16

Syöpävuosi omakuvina

Ihan muutaman päivän päästä on tasan vuosi diagnoosipäivästä. Helmikuun 26. päivä 2015 on vedenjakaja, on elämä ennen ja jälkeen syöpädiagnoosin.

Joskus kuva on enemmän kuin tuhat sanaa. Monesti tämän vuoden aikana sanoja on ollut käytettävissä niukasti, mutta Instagrammiin on jaksanut ottaa kuvan, elonmerkiksi ystäville, muistoksi itselleni. Kasasin vuoden verran omakuvia tältä syöpämatkaltani kollaasiin, tästä päivästä taaksepäin, muistutukseksi itselleni, rohkaisuksi niille jotka ovat matkansa alussa.

En tiedä mitä sanoa, nytkään. Vuosi elämästäni. Ihana, kamala, ihan kamala, mutta kokonainen vuosi, kun lääkärit eivät luvanneet minulle mitään. 

Kiitos matkaseurasta.

 

19 kommenttia:

 1. Huh. Todella koskettava! :'( ❤

  VastaaPoista
 2. kiitos että jaat tarinaasi näin ihailtavan rohkeasti ja avoimesti. toivon sulle ja teidän perheelle kaikkea hyvää tuleviin päiviin ja vuosiin. oot kaunis ihminen- niin sisältä kuin ulkoa, vaikken sua tunnekaan, blogista sen aistii. <3

  VastaaPoista
 3. Pitkä pitkä vuosi kaikkine tapahtumineen. Ja upea kollaasi, niin aito <3 Sieltä oli myös ihana nähdä hymyjä ja eritoten pieniä samanlaisia ilmeitä sinulla ja tirpalla <3

  VastaaPoista
 4. nuo sun kuvat on niin aitoja! paljon tsemppiä seuraavalle, toivottavasti paremmalle vuodelle <3

  VastaaPoista
 5. Todella koskettava kollaasi.

  VastaaPoista
 6. Haluaisin jotain sanoa, jättää puumerkin, mutta kaikki tuntuu niin mitättömältä. Yritän. Hurja matka. Sivusta seurannut olen alusta saakka, hengessä ollut mukana. Ihaillut vahvaa tahtotilaasi, tukijoukkojasi ja avoimuuttasi.

  Toivon sydämestäni sinulle monia hyviä vuosia, kaikkea hyvää ja kaunista.

  VastaaPoista
 7. Äärimmäisen pysähdyttävä ja koskettava postaus <3 Voimia ja kaikkea hyvää tuleviinkin vuosiin <3

  VastaaPoista
 8. Paljon voimia sinulle, paljon pieniä hyviä hetkiä jo ihan tähän ja huomiseen päivään. Ja sitten toivotan niitä isoja kivuttomia onnen ja helpotuksen hetkiä tulevaisuuteen, tavallista & hyvää arkea!

  Muista - emme kukaan koskaan ole yksin. Meitä ympäröi rakkaus <3 Puhtaimmillaan se näkyy lapsen rakkaudessa, josta sinäkin saat varmasti paljon voimaa.

  Tsemppiä ja hyvää kevättä sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 9. Sinulla ja perheelläsi on ollut kohtuuttoman rankkia vuosi, mutta selvisitte siitä! <3 Hali!

  VastaaPoista
 10. Koskettavia ja pysäyttäviä kuvia. Vetää hiljaiseksi...
  Kovan taistelun olet kuitenkin käynyt (ja toivottavasti myös voittanut!) hirveän rankan vuotesi aikana. Tsemppiä tästä eteenpäinkin!

  t: -Outi-

  VastaaPoista
 11. Ei voi muuta sanoa kun että koskettava..

  VastaaPoista
 12. Kulunut vuosi taisi olla teidän perheellenne paljon pidempi kuin meille muille. Olet Rohkelikko!

  VastaaPoista
 13. Ei ole oikein sanoja, kollaasi koskettaa syvästi. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Voimia jatkossakin <3

  VastaaPoista
 14. Luin haastattelusi ME-lehdestä ja sen seurauksena kiinnostuin tarinastasi ja blogistasi. Olet niin nuori mutta ajatuksesi ovat niin kypsiä! Kannustan koko sydämestäni suunnitelmien ja ratkaisujen tekoon sairaudesta huolimatta. Sairastin itse 2010 rintasyövän ja 2013 melanooman sytohoitoineen ja olin nyt jo unohtanut sairausmenneisyyteni kunnes katsoin tämän blogisi fotot ja omat muistot vyöryivät hillittömän itkukohtauksen säestämänä mieleeni. Jokainen vuosipäivä diagnoosista on juhlapäivä, aikaraja joka määrittää syövän jälkeistä ikää. Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi, stay strong! Yt. Helinä

  VastaaPoista
 15. Luin tarinasi ja itkin. Voi kuinka ihmiset ymmärtäisivät, että mikä lahja elämä onkaan. Sinulle toivon paranemista ja tsemppiä eteenpäin.

  VastaaPoista
 16. Huh, uskomattoman pysäyttäviä kuvia..

  VastaaPoista
 17. Jaksamisia haluan toivottaa minäkin... Voi kun muistaisi olla kiitollinen joksisesta päivästä, mutta valitettavan usein se unohtuu. Tällainen tarina avaa taas silmät. ❤

  VastaaPoista
 18. Monia armorikkaita vuosia 💕💕💕

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)