2.3.16

Unelma lainassa

Tirpan toivelistalla on säännöllisesti vain kaksi asiaa: isosisko ja oma koira. Isosiskoja ei noin vain hankita, ja koirankaan aika ei ole vielä, joten saan perustella koirattoman ja isosiskottoman elämämme lähes päivittäin ipanalle.

Hiihtolomaviikon kunniaksi saimme kylään sen ihanimman isosiskon korvikkeen, ystäväni koululaistytön joka on pitänyt Tirppaa pikkusiskonaan pariviikkoisesta asti, ja heidän ihanan karvaturri koiransa. Pienimmän riemu ei ollut peiteltävissä kun sai päivällä sata koirapusua ja illalla nukahtaa isosiskon kainaloon.

Hetki sitten saattelimme kyläläisen kotimatkalle, ja minä otin nyyhkivän ipanan kainaloon, ja selitän taas, ettei isosiskoja voi ostaa, ja ettei tähän luutakomeroomme mahdu koiranpentua, vaikka niin mieluusti toteuttaisinkin hänen kaikki tärkeimmät toiveensa.

Unelmia saa ja pitää olla, joskus vain äidin kiittämätön osa on olla se tylsimys, joka sanoo ettei kaikkea voi saada.

2 kommenttia:

 1. Meidän 3 v haaveilee junalla matkustamisesta! :D Se on onneksi helposti toteutettava juttu. Kysyy melkein päivittäin "äiti, eihän me olla vielä matkustettu junalla". :) Lisäksi haaveena on isompien lasten laitteet huvipuistossa. Jatkuvasti katsotaan pojan huoneen ovessa olevaa mittaa, että minkä verran pitää kasvaa, jotta pääsee niihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti pääsi viime vuonna isoihin laitteisiin mittansa puolesta, mutta äidillä ei riittänyt vointeja viedä huvipuistoon. Ensi kesänä korkataan sitten kieputtimet. :)

   Junailu on hyvä toive. Meillä jää nykyään vähemmälle kun VR poisti perhelipun valikoimastaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)