17.4.16

25v kertauskurssiViime vuonna yksi paranemisetapeistani oli täyttää 25-vuotta. Ensin se tuntui todella kaukaiselta, ihan epärealistiselta ja suoraan sanottuna mahdottomalta. Mutta kun oli ensin päässyt teholta, hoidot oli aloitettu, olin päässyt kotiinkin välillä ja syöpäläiselämästä tuli osa päivärutiinia, ei se sitten niin kaukana ollutkaan.

Syntymäpäiväni vietin parin luuytimeeni liittyvän ison komplikaation, ja niistä seuranneiden hoitoviivästymien takia Syöpäklinikan hellässä hoidossa. Aamiaiseksi nautin jykevän annoksen sytostaatteja, lounaaksi jääpaloja, päiväruuaksi sairaalan tarjoamaa kakkua (!) ja illalla jaoin syntymäpäiväleivokset ja pikkolopullon alkoholitonta skumppaa rakkaan ystäväni kanssa hiljaisella klinikan käytävällä. Ei siis sinänsä kovin huonot synttärit, olisi voinut olla hautajaiset..

Sanoinkin, ettei haittaa jos 25-vuotissyntymäpäiväni menevät näissä merkeissä, koska ajattelin täyttää 25 vielä monta vuotta peräkkäin. Ja nyt kun ollaan näin pitkällä, en oikein ole enää varma. 25v kertauskurssi, vai lasien kilistelyä sen kunniaksi että: ÄHÄKUTTI selvisinpä vielä yhden vuoden!

11 kommenttia:

 1. Hei, luin tarinaasi Me naiset-lehdestä. Päätin tulla toivottamaan sinulle valtavasti tsemppiä, olet aivan ainutlaatuinen voimanainen, upeaa. Ihanaa jatkoa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Onnea❤��������
  Tämä. Päivi

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäriä! Oot kyllä niin vahva mimmi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä siuta, harmi että jäi pikaiseksi. Joskus osuutaan varmasti samoille kulmille uudelleen, juskaillaan enempi? :)

   Poista
 4. Vielä ehdin; onnellista syntymäpäivää sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Onnea! Ps. Oli kiva tavata lapsimessuilla. Terkut kotoota Oulusta. Terv. Sininen hattarasuu tyttärellä jos muistat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jos olisin osannut yhdistää nimimerkin ja kasvot, olisin kiittänyt lämpimästi näistä kaikista kommenteistasi tänne blogiin ja instaan! <3 Hattarasuu oli supersuloinen!

   Poista
 6. Onnea! Luin lehtijutun sairaalassa lastenosastolla viettäessäni siellä päiviä tyttäreni kanssa, ja sen jälkeen olen seurannut blogiasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)