22.6.16

Materialismionnellisuus - Huawei Mate 8

*Tuote on saatu testilainaan Republic Showroomilta. Kiitos!


Tämä blogi on lempiprojektini, mutta en olisi ikinä uskonut miten ihanaksi Instagram-tili seuraajineen on muodostunut. Instagram on kuitenkin hankala minunlaiselleni, jonka mobiililaitteen kamera on auttamatta vanhanaikainen. Kun tablettini sitten hajosi, ja vaihdoin häthätään löydettyyn korvaavaan, kuvanlaatu tippui entisestään ja into ottaa kuvia katosi. Järjestelmäkameralta kuvien siirtäminen vain on liian hidasta ja kömpelöä, jos kuvia haluaa jakaa siinä hetkessä.

Keräsin siis rohkeuteni, ja kysyin Huaweilta, josko heiltä löytyisi joku laite, joka täyttäisi haaveeni isosta ruudusta, reissunkestävästä akusta ja ennen muuta todella hyvästä kamerasta.Taisin hypähdellä matkalla kotiin, ja istuin junassa hassu kestohymy naamalla. Kun pääsin kotiin, oli pakko ottaa kamera paketin avaamiseen mukaan, koska katsokaa nyt miten kauniisti voi elektroniikkaa pakata! Pieni esteetikko minussa kehräsi kovin tyytyväisenä kun availin näitä ruusukullalla painettuja mustia kartonkilaatikoita.Puhelin on ollut minulla nyt pari viikkoa, joten kovin syvällistä sanottavaa minulla ei ole. Olen vain tosi tosi tosi ilahtunut joka kerta kun tekniikka pelaa niinkuin sen kuuluu.

Kuvat ovat teräviä, värit syviä ja kuvausohjelmista löytyy myös HDR ja manuaaliasetukset suljinajalle, aukolle ja ISO-arvolle. Etukamera on tarkempi kuin useissa puhelimissa pääkamera. Olenpa tehnyt postauksenkin kännykamerakuvilla, jotain mitä vannoin etten tekisi. Mutta kun tämä on vain inasen järkkäristäni jäljessä kuvanlaadussa.

Ruutu on iso (6 tuumaa), toki näin tablettiin tottuneelle pieni, mutta en saa samoja turhautumisen tunteita kuin muilla kokeilemillani älypuhelimilla. Näytöltä näkee kuvien laadun ja tarkkuuden kunnolla, ja neuleohjeetkin avautuvat reissussa niin ettei tarvitse tihrustella, laskea puikkoja kädestä ja zoomailla.

Ja akku, no se kestää superraskaallakin käytöllä aamusta yömyöhään, ja jos en nyt luukuta saman päivän aikana Spotifyta, Netflixiä ja kaikkia muitakin raskaita appeja koko päivää, onpa käynyt niinkin että akku ilmoitti itsestään vasta kolmannen päivän puolella.

Mikään ei jumita, jäädy, kaadu tai aiheuta harmaita hiuksia. Paitsi se etten enää keksi, mistä saan emojeja!

Jos siis instatili on tähän asti jäänyt seuraamatta, koska kuvista ei ota selkoa onko kameran eteen osunut peruna vai onko se selfie, nyt kannattaa viimeistään kurkata sille puolelle. Pienet, ohimenevät ihanat, kamalat ja kamalan ihanat hetket tulee melkeinpä jaettua siellä.

5 kommenttia:

 1. Ainakin omassa Huaweissani emojit saa näkyviin kun pitää pohjassa rivinvaihtonäppäintä, jolloin sen yläpuolelle ilmestyy hymynaaman kuva. Kun siirtää sormen tämän hymynaaman kohdalle, emojivalikko tulee näkyviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin on hymiöjuttu, mutta sen takana valikoima on näitä pistepilkkujnemerkkejä yhdisteleviä perus :( :) :D hymiöitä. Haluan kruunut ja kukat ja peukut! :D

   Poista
  2. Joko löyty? Miun piti ainakin vaihtaa ensin asetuksista Google-näppäimistö ensin päälle, että sai emojit :) Miula on kyllä siis Honor 6, mutta :D

   Poista
 2. Minua ihan naurattaa hyvästä mielestä sinun puolestasi! Tosin myös siksi, että ainakin puolet tuosta sanastosta menee mulla aivan "ohi", olenhan niin vanha, etten ymmärrä! Enkä voi sinua instassakaan kommentoida, kun itselläni on "mummopuhelin". No, mummohan olenkin :D :D

  Mutta siis olen niin iloinen, kun olet saanut haluamasi puhelimen, joka täyttää toiveesi! Toivottavasti päivität tätä blogia (kuten olet tehnytkin) jatkossakin, että minäkin pystyn seuraamaan muutenkin kuin katselemalla instassa olevia valokuviasi. Ihanaa kesän jatkoa koko perheelle, ja oikein hyvää juhannusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi unohtaa tätä blogia, kirjoittaminen ja te lukijat ootte mun henkireikä <3 työ jaksatte olla iloisia miun puolesta ja tsempata silloin kun on matalalentoa, ihan korvaamatonta!

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)