20.6.16

Opeopiskelija


Olen nyt toteuttanut tuota viimeistä kohtaa muutaman päivän, eikä loppua näy!

Kaikki se pääsykoekirja kädessä vietetty aika, tuskanhiki tilastomatematiikan termien kanssa, yli 24 bussissa istuttua tuntia, kaikki maksoi itsensä takaisin moninverroin. Minusta tulee syksyllä luokanopettajaopiskelija Lapin yliopistossa! Viiden vuoden päästä joku kutsuu minua opeksi..

Ihan hirveästi ehtii tapahtua vielä ennen opintojen alkua, mutta odotan muuttoa pohjoiseen entistä onnellisempana. Meidän perheellä on edessä niin onnellisia aikoja. 

24 kommenttia:

 1. Ihanaa ja onnittelut opiskelupaikasta! Jostain eksyin tänne silloin syöpämatkasi alkumetreillä ja olen siitä asti "taustaillut" ja lukenut blogia myös taaksepäin.
  Niin olit ajatuksissani sairastamisesi aikana kuin olen hiljaisesti iloinnut paranemisestasi! Itsellä on nyt 21-v poika, joka kuusi vuotta sitten sairastui Hodgkinin tautiin ja vuoden hoitojen jälkeen (ensin kuusi kk sytoja ja heti perään pirulainen uusi, joten sytot ja kantasolukeräys ja -palautus) on toistaiseksi terve nuori mies. Joten se maailma on valitettavan tuttu, tosin sivustakatsojan roolin omaavana.
  Häähumua teille ja ihanaa elämää rouvana! Nauti! Sinulla on kaunis tytär, aivan äitinsä näköinen! Opiskeluintoa ja -iloa sinne tulevalle opettajalle, kaikkea hyvää elämääsi. Jään edelleen seuraamaan blogiasi ja instaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin on ollut rankka matka, ihana kuulla, että poikasi voi nyt jo paremmin! <3 Eipä tämä tauti kysy, että onko aikaa ja jaksamista uusimiselle, toivon itse selviäväni ainakin muutaman vuoden ilman..

   Ja kiitos <3

   Poista
 2. Ihan vaan mahtavaa! Tämä on ansaittu ilo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi tuesta ja kannustuksesta <3 Olet inspiroiva. <3

   Poista
 3. Onnea opiskelupaikasta, mukavaa lukea täältä iloisia uutisia <3

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut opiskelupaikasta! Olet todella ansainnut sen.
  Ja hienon alan olet valinnut! :)
  T. opena jo kymmenen vuotta

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut ja tervetuloa alalle ❤️! Tylsää ei tule olemaan. Ja lapselle on ihanaa, kun äiti on lomat hänen kanssaan!

  T. Outsa

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! Sinä jos kuka olet paikkasi ansainnut. ❤

  VastaaPoista
 7. Olet niin onnesi ansainnut! Hieno saavutus! Olen sairastanut nuorena lymfooman, ja toipunut rankkojen hoitojen avulla. Jotain käsitystä siis on siitä mankelista, jonka läpi olet mennyt. Nyt on asiat hyvin, on tytär, puoliso, tutkinto ja hyvä työpaikka. Ja nautin täysillä, nauti sinäkin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 8. Lämpimästi onnea opiskelupaikasta! Ja kaikkea hyvää tulevalle, paljon kaikkea ihanaa onkin odotettavissa! ♥

  VastaaPoista
 9. Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta! Toivon kaikkea mahdollista hyvää myös muuten tulevaisuuteen koko perheellenne <3

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea opiskelupaikan johdosta! Opiskelu OKL:ssä on valtavan hauskaa. Sinusta tulee varmasti oikein loistava ope.

  VastaaPoista
 11. Wau ja paljon onnea! Sinusta tulee varmasti ihana opettaja!

  VastaaPoista
 12. Onnea hirmuisesti! Minäkin aloitin opiskelun reilun neljän kotiäitivuoden jälkeen ja Nautin. :)

  VastaaPoista
 13. Sydämellisesti onnea!!! Huippua alkaa opiskella sairauden päälle kovien kokemusten vahvistamana. Siusta kasvaa hyvä ope! Mie itse opiskelin opeksi vasta ikänaisena eli kuopuksen aloitettua koulun. Aika pian sain syöpdiagnoosin mutta hyvin menee myt! Olen toipuillut rintasyövästä töitä tekemällä heti hoitojen loputtua. Hauskaa muuten, kun meillä näkyy olevan täsmälleen sama hiusmalli! ��

  VastaaPoista
 14. Hih, tota vitosta on toteutettu täälläkin --- hyvä me!! :)

  VastaaPoista
 15. Valtavasti onnea, kun uskalsin lähteä toteuttamaan unelmaasi! Seuraan blogiasi säännöllisesti ja tykkään elämänmyönteisistä, rehellisistä kirjoituksistasi, vaikka voisin iältäni olla isoäitisi. Eli blogimaailma on hassu... Aurinkoista kesää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 16. Sydämeni pohjasta onnenkyyneleet silmissä toivotan sinulle suurensuuret onnittelut!
  Susanna

  VastaaPoista
 17. Vaihtelevasti oon seurannut sun blogiasi, mutta ihania uutisia! Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa tänne rovaniemelle :) Anneli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)