15.6.16

Rakkauskirjeitä

Muutaman tulostamiseen liittyvän hermoromahduksen, parin liimanhuuruisen tunnin ja vieraslistakriisin jälkeen vein hääkutsumme postiin.

Edelleen mietin, olisiko pitänyt tehdä enemmän, pitsiä, ehkä joku nätti naru, onko ne nyt ihan liian värittömät, vesivärimaalatut olisivat olleet enemmän näköiseni... mutta oikeasti nämä ovat meidän näköisemme. Kierrätyspahvia, kirjoituskonefonttia, huonoa huumoria ja nörttilainaus.

Nyt laitan vain sormet ristiin, että Posti viitsii viedä jokaisen perille.
//Postauksen kuvat Huawei Mate 8. Saatu lainaan.

6 kommenttia:

 1. Vieraslistakriisi, tuttu juttu! Tähän mennessä opittua: hieno ajatus siitä, että kutsutaan ulkomailta tulevat ensin, laitetaan nille vastauspäiväksi 1.6. ja lähetetään kotimaiset kutsut sitten, ei käytännössä toimi kun ulkomaisista vain 1/3 jaksoi/muisti/jokumuusyy ilmoittaa tuon ajan puitteissa. Nyt on kaikki ehdottomasti kutsuttavat vieraat kutsuttu ja ollaan tilanteessa, jossa kaapissa on pino kutsuja, joita lähetellään yksi kerrallaan lisää sitä mukaa, kun joku vieras ilmoittaa ettei pääse... Hohhoijaa.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavat kutsut! Rakastan tota Harry Potter fiilistä <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelen nyt täällä sinua opiskelupaikasta, olet totisesti sen ansainnut<3<3<3

  VastaaPoista
 4. Heip, juhlaohjesääntö on hauska idea, poimin vinkin korvantaakse! Menen ensi kesänä naimisiin upseerin kanssa, ja on mietinnässä vielä kokonaan, miten sotilasjutut tulevat juhlassa näkyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysy linjoilla, omituisia sotilasperinteitä riittää jatkossakin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)