10.8.16

Tahdomme

Photo Saskia


Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä

Tommy Tabermann


Kunhan laskeudun vähän täältä vaaleanpunaisesta rakkauskuplastani, ja saan ajatuksia kasaan, lupaan kertoa enemmän. Juuri nyt hymyilen hölmösti jatkuvasti, ja mieleni tekee kertoa kaikille vuoronperään miten ihana, mieletön, rakkaudentäyteinen hääpäivä meillä oli ja karata sadan kilometrin päähän muuttolaatikoistamme, miehen kainaloon, puhumaan vielä vähän siitä miten ihanaa kaikki on.

18 kommenttia:

 1. Täällä odotetaan postausta hääpäivästä. Onnea koko ihanalle perheellenne.
  T:pitkäaikainen lukijasi

  VastaaPoista
 2. Onnea hurjasti teille täältäkin! Malttamattomana odottelen minäkin kuulumisianne...
  -Outi-

  VastaaPoista
 3. Siis aivan MIELETÖN toi kuva! :OO <3 Apua, miten ihana!
  Onnea hurjasti! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea ja rakkautta! <3
  Olette niin suloisen ja onnellisen näköisiä tuossa kuvassa!!

  VastaaPoista
 5. Onnea mitä suurimmasti teille ihanille<3

  VastaaPoista
 6. Onnea!Täytyy olla rakkautta kun haluat ihmisen omaks joka pettäny sut useemman kerran. . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika turha kommentti. Camillahan on asiasta jo aiemmin kirjoittanut. Onnea ihanalle parille!

   Poista
  2. Minustakin ilkeäsävyinen kommentti tulikin kätkeneeksi suuren viisauden. Rakkaus syvimmässä merkityksessään on juuri sitä, että on uskollinen ja tahtoo toisen parasta silloinkin, kun toinen on ansainnut kaikkea muuta. (Pakko vinkata, että lukekaapa Hoosean kirja - profeetta otti Jumalan käskystä vaimokseen ilotytön ja oli tälle uskollinen kuvastaakseen Jumalan uskollisuutta meitä kohtaan).

   Siunausta ja onnea miehellä kasvaneelle perheelle! On tämä kyllä vallan ihana asia :)

   T:Kukka

   Poista
 7. Komppaan Lindaa. Rakkautta nimenomaan on se, että hyväksyy toisen sellaisena kuin hän on. Rakkaus on myös anteeksiantamista.
  Minä uskon, että suhde, jossa on ollut suuria vaikeuksia, ja kaiken sen jälkeen kaksi ihmistä tahtovat rakastaa toisiaan, on hyvin lujalla pohjalla.
  - Saija -

  VastaaPoista
 8. Miten sinä näytätkin niin yksinäiseltä, surulliselta ja jopa pelokkaalta tuon ihanan miehesi syleilyssä? Miten miehesi onnistuukin näyttämään niin ylimieliseltä, halveksivalta... Onnea liittoonne, ehkä vastakohdat todellakin vetävät toisia puoleensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä silmillä mahdat oikein kuvaa katsoa? Ei todellakaan näy surua eikä halveksuntaa tuossa kuvassa. Et vaan kestä toisten onnea näköjään.

   Onnea hääparille! :)

   Poista
  2. turha ja ilkeä kommentti:(

   Poista
  3. Tsemppiä sulle kun katsot näköjään elämää kyynisten lasien läpi. Ja suosittelen menemään optikolle nimittäin kuka näkee tuossa kuvassa yksinäisyyttä surullisuutta pelkoa tai ylimielisyyttä vai katsoitko kenties peiliin? -Emma-

   Poista
  4. Miksi teette tämän? Toinen on onnellinen. Toiselle hääkuvat on henkilökohtaisia, omaa elämää, omaa sisintäön. Ja julkaisee sitä meille. Ei ole pakko, mikään pakko ei myöskään ole loukata omilla rumilla ajatuksillan. Kun kasvetaan yhteen, on myös yhteisiä kasvukipuja. Silloin voi tulla kipeää. Mutta niistä voidaan myös yhdessä selvitä, tässä on ihana esikuva siitä, että pienet rypyt ei riko rakkautta. Uskon että jokaisen parisuhteessa on ryppyjä, ja naurettavan helposti niihin törmätään ja lähdetään eri teille.

   Onneksi sinä anonyymi varmaan löydät oman täydellisen liittosi. Minä uskon rakkauteen ja tahtomiseen. Kaikea ei tarvitse sietää, mutta pienimpään ryppyyn ei tarvitse suhteen kaatua.

   Poista
 9. Suojelusenkeleitä ja alati jatkuvaa myötätuulta yhteiselle matkallenne. Olet totta tosiaan onnesi ansainnut.

  VastaaPoista
 10. Miten joku saa nautintoa laittamalla noita törkeitä anonyymi-viestejä? Toisen onni ei ole toiselta pois. Jos ei osaa kirjoittaa asiallisia kommentteja,voi hyvin olla hiljaa. Onnea ja Siunausta Hääparille,kaikkea hyvää teidän perheelle. Anne

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)