19.9.16

Napapiirini, lokikirjani

 Nämä blogijutut ovat joskus hassuja. Ja vähän pelottavia.


Blogini kuvaus on ollut lähes alusta asti samanlainen, ja olen kovin kiintynyt siihen. Kieltämättä se viime vuonna tuntui vähän liiankin osuvalta:
"Elämällä saattaa olla vieläkin muutama yllätys meidän varallemme.
 Toivon yhä matkallemme myötätuulta, 
tai ainakin rohkeutta kohdata myrskyt pää pystyssä."


Tänä vuonna blogi on tavallaan palannut alkujuurilleen, moni lukija olikin jo huomannut tämän. 

Kun aloitin blogini elokuussa 2010, leikittelin blogin osoitteessa ajatuksella kasvavan vatsan napapiiristä. Minun napapiirini, aiheita napani ympäriltä. Tänä syksynä siirsimme fyysisesti kotimme napapiirille, tänne joulupukin naapuriin. 


Ylipäätään tämä blogi on ollut minulle vuosien varrella kuin hyvä ystävä ja hyvä haltiatarkummi. Se on ollut päiväkirja, pinta josta peilata omaa itseäni, mukana synkkinä aikoina ja haaveiden toteutuessa. Se on myös sitä, mitä jo ihan ensimmäisessä postauksessani toivoin sen olevan, Lokikirja, aikakapseli. Muistoja ennen kuin niistä tulee muistoja, hetkiä arjesta ja juhlasta, meidän elämäämme sellaisena kuin se oikeasti on.

Olen myös hirvittävän kiitollinen kaikesta tuesta, rakkaudesta ja jaetuista kokemuksista teidän lukijoiden kanssa. Ei tämä kirjoittaminen yksinpuheluna olisi varmasti kantanut näin montaa vuotta, ja kantaisi jatkossakin.


Kiitos matkaseurasta. 
Tervetuloa Napapiirilleni, jos löysit nyt vasta tänne.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Miekin alan ymmärtää, mistä kaikki puhuvat. Tämähän on elämäni toinen reissu lappiin, ensimmäinen oli pääsykoepäivä. :D

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia! Teille todellakin toivon myötätuulta! <3

  VastaaPoista
 3. Blogisi on yksi elämänmakuisimmista kohtaamistani. On ollut hienoa saada seurata matkaanne läpi myrskykarikoiden. Kiitos kun kirjoitat :) Lämpimiä tuulahduksia sinne pohjolaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olen pysynyt mukana. Ei tämä olisi niin antoisaa ilman lukijoita.

   Poista
 4. Olisi kiva jos kirjoittaisit muutosta postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ajatukset, ja tavarat, jäsentyvät uuteen kotiin, niin ihan varmasti kirjoitan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)