24.9.16

Värityskuvia Tirpalle - ja nyt teillekin

Meillä ei ole kotona tulostinta, joten olen itse piirrellyt neidin tarpeisiin milloin mitäkin värityskuvia. Yleensä ne menevät suoraan väritykseen ja sitten joko talteen tai paperinkeräykseen. Tällä kertaa piirtelin äidinkielen satutunnilla, eikä olkani takana ollut kärsimätöntä vastaanottajaa, joten ehdin käydä nämä yliopistolla skannaamassa.

Tuntuu vähän hassulta laittaa nettiin omia piirroksiani tarjolle, kun googlaamalla löytyy satoja tuhansia hienompia, mutta kun kerran pyydettiin, niin tässäpä olisi:

Kuvia saa vapaasti käyttää tahtomallaan tavalla lasten iloksi! ♥  
Klikatkaa kuva auki uudessa välilehdessä, ja tulostakaa väriteltäväksi.

20 kommenttia:

 1. Herravarjele 💖 onpa kauniita kuvia! Todellakin nämä lähtee tulostettavaksi, mutta värittäjä taitaa meillä olla äiti :) sie oot kyllä melkoinen monitaituri ❤

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita. Herkällä tavalla. Näkisin sinut kyllä myös kuvittamaan lastenkirjaa? :)

  VastaaPoista
 3. Oioioi, kuinka ihania! Nämä otetaan ehdottomasti käyttöön! <3

  VastaaPoista
 4. Nää on aivan upeita! Kiitos!!

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania. Olet lahjakas! :)

  VastaaPoista
 6. Olet turhan vaatimaton, nämähän ovat huippuhienoja! Peittoavat mennen tullen tuhannet tarjolla olevat värityskuvat! Kiitos näistä ❤

  VastaaPoista
 7. Voi että, mitä taideteoksia! Mulla on töissä juuri lähdössä käyntiin eläinprojekti eskareiden kanssa ja etsin siihen oheen pientä lisätehtävää. Tässähän sitä on ja kuinka kauniita!! Kiitos tuhannesti!

  VastaaPoista
 8. Nämä on hienoja. Nämä on niin hienoja, että multa ehkä lähtee järki.

  KIITOS, Camilla <3

  VastaaPoista
 9. Tiedätkö mitä, minä printtaan nämä lastenhuoneen seinälle <3! Olikohan nuissa nimmaria? Jostain syystä mulle on tosi arvokasta se, että taiteilija on jotenkin "tuttu". Ja mielellään myös maksaisin tämmösistä. Kivan näköisistä julisteista/postereista, joita voi käyttää sisustuksessa, on krooninen pula. Laita pikku puoti blogin sivupalkkiin :). Iso kiitos näistä <3!

  VastaaPoista
 10. Todella hienoja ja koskettavia! Naurattaa, että itkettää kun katson lapsille piirrrettyjä värityskuvia.

  VastaaPoista
 11. Voi miten kauniita! Super taitava olet! 😊

  VastaaPoista
 12. Moi! Tulin kertomaan, että laitoin omaan blogiini linkin tähän postaukseen. Nuo värityskuvat ovat aivan uskomattoman kauniita! Blogipostauksen fb-jakojen mukana linkki lähti vähän laajempaankin levitykseen, toivottavasti ei haittaa. Mukavaa alkanutta viikkoa! -Piia / On elettävä huolella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, kiitos vain alkuperäislähteen käyttämisestä. <3

   Poista
 13. Ihania värityskuvia, juuri tulostin lapsille äritettäväksi oravat ja puput :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos Camilla kauniista kuvista! Meillä kuvat ovat päässeet koristamaan mm. Pienen tytön paidan etumusta ja tärkeiden ihmisten kasseja. Jos intoudut piirtämään lisää,niin kiitollisena meilläkin väritettäisiin uusia kuvia. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia kiva että jaoit ne

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)