6.12.16

Kämpästä kodiksi: Tupakierros

Suoraan sanottuna vihaan muuttamista. Prosessi sinänsä on jo tuskallinen, omien tavaroiden sortteeraaminen, pakkaaminen ja purkaminen. Tämä yli 800km päähän tapahtunut kertarysäysmuutto oli omaa luokkaansa siinäkin mielessä. Mutta eniten inhoan muuttamisessa sitä miten keskeneräiseltä koti tuntuu pitkääään muuton jälkeen!

Haluaisin ihan todella sanoa, että katsokaa nyt, ihan valmis ja ihan kodin tuntuinen. Siitä ollaan vielä kaukana, mutta pikkuhiljaa tulee sanottua että "mennään kotiin" eikä "kämpille", ja kotona tuntuu olevan pääasiassa ihan viihtyisää. Tirpan huoneen esittelin jo aiemmin, kylppäriin ei mahdu ihmisen lisäksi kameraa ja makuuhuoneemme on kaukana esittelykunnosta. Joten tehdään tälläinen vähän typistetty tupakierros:Tekemistä riittää jatkossakin, seuraavaksi pitäisi tarttua tosissaan ompelukoneeseen, kun  to do -listalla on nojatuolin uudelleenverhoilu hiilenharmaaksi, jouluisen kaitaliinan ompelu ja keittiön verhot. Hieman haaveilen myös virkatusta matosta..


Vuokrakämppä, retroa ja Ikeaa, värejä ja valkoista.
Mitäpä tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)