8.12.16

Näppärä, näppärämpi, ezpz Play Mat

Yhteistyössä Ipanainen.fi

Meidän kotona saa askarrella. Tirpalla on kokonainen laatikollinen kaikenlaista hilpettä taiteiluun. Valitettavasti se kaikki ihana on yleensä sitten ripoteltuna kaikille tasoille, glitteriä on enemmän lattialla kuin teoksissa, imuroidessa kuuluu kilinää kun hamahelmet ja paljetit löytävät tiensä pölypussiin. Ja mitään ei saisi korjata pois, koska työ on vaan vähän kuivumassa, jatkan ihan kohta, käyn ihan vaan vähän tuolla..

Aika moneen pulmaan näppärä ratkaisu löytyi näistä testiin saamistamme ezpz Play Mateista

Silikoninen alusta pysyy kiinni pöydän pinnassa, ja kukkaan saa laitettua askartelutarpeita omiin lokeroihinsa. Tilpehööperit tuntuvat myös pysyvän alustalla normaalia pöytäpintaa paremmin, lattialle ei päädy juuri mitään. Askartelun saa tukevalla alustalla myös nostettua helposti kaappiin hyllylle odottamaan palaavaa inspiraatiota, ja tilaa vapautuu muille leikeille. 
Parin viikon aikana olen tarkkaillut Tirppaa, joka aika oma-aloitteisesti kehittelee projektejaan. Alustalla on tehty hamahelmitöitä, joulukortteja, vesiväritöitä (ei kaatuvaa vesiastiaa!), harjoiteltu kirjainnopilla kirjoittamista ja leikitty pikkulegoilla. Sille on laitettu askarteluliimaa, maalia, glitteriä, höyheniä, lankanöyhtää ja paljon muuta sotkevaa, ja joka kerta se on lähtenyt puhtaaksi huuhtomalla, tai vähän pesusientä ja astianpesuainetta näyttämällä.

Olisin ollut jo riittävän vakuuttunut näinkin, mutta erityisen ilahduttavaa on se, että nämä aluset on valmistettu myrkyttömästä elintarvikesilikonista. Näitä voi siis huoletta käyttää myös ruokailussa ja ruuanlaitossa, tuoteperheen muiden tuotteiden tapaan. Harmittelin lapsimessuilla keväällä, ettei näitä ruokailuvälineitä ollut silloin markkinoilla, kun Tirppis oli pieni sormiruokaileva, puurolautasia heittelevä pyörremyrsky. Nyt pääsimme testaamaan, miten tuote istuu arkeen, jossa lapsi syö jo nätisti ruokapöydässä posliinilautasilta ja käyttää haarukkaa ja veistä.

Paikkansa nämä löysivätkin meiltä olohuoneen sohvapöydältä, siinä kun on pyörät alla, ja kipot ovat koetuksella. Leffaillan dippikasvikset sai hauskasti esille, dippikastike pysyy pystyssä ja posliinikulhokin pysyi ehjänä, kun alunen on tiukasti paikallaan pysyvää nihkeäpintaista silikonia.

Ja seuraavan kerran kun meillä on taas pieniä ihmisiä kylässä, meidän kaapistapa löytyy taas heillekin syömisvälineet. Kukaan ei kiellä käyttämästä tätä ihan vaan kivana lautasena!


Koodilla jouluiloa saavat blogin lukijat kaikki ezpz tuotteet Ipanaiselta -15% 12.12 asti.


2 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että sä olet ainoita bloggareita jotka kirjoittaa yhteistyöpostauksen ns. "oikein" ja kiinnostavasti :) Kirjoitat ne aidosti, ilman turhia ylisanoja ja ostostv:mäistä hehkutusta. Todella tykkään sun tyylistä! Susta en usko hetkeäkään että myisit sielusi yhteistyölle, ja kiitos siitä! :D Mukavaa viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3 Mie aika vähän teen yhteistöitä, koska a) otan vaan juttuja joita ostaisin ihan omallakin rahalla ja b) haluan testata huolella ja ajan kanssa ennen kuin sanon juuta tai jaata. Blogin lukijat voi olla huoletta, en mainosta mitään mihin en usko. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)