17.12.16

Varaslähtö mäenlaskuun
Nostimme tämän yhden lahjan jo eilen illalla kuusen alle. Täällä on hankea silmän kantamattomiin, ja tänään on sopivasti myös viimeinen koko perheen vapaapäivä ennen joulua. Jouluna olemme yli 800 kilometriä etelämmässä, ja tämän raahaus edestakaisin ilman toivoa mäenlaskukeleistä ei houkutellut.

Minuakin ilostuttaa kaunis, kätevä ja aikaa kestävä lahja. Kelkka tilattiin Saksasta, hyväksi havaitulla punospenkillä ja kippuroilla sarvilla.  Vähän on myös haikea olo, ja pientä kaipuuta Augsburgiin, jossa aupair äitini minulle nämä kippurakelkat ensimmäistä kertaa esitteli. 

En tiedä kuka meistä on eniten innoissaan tästä, isä joka odottaa hurjia vauhteja, äiti jolla on nostalgiapuuska vai lapsi joka sai ihan ikioman kelkan, ja lupauksen että tätä äitikin jaksaa vetää ainakin lähikaupalle asti. 

3 kommenttia:

 1. Heippa! Olen pitkäaikainen lukija, mutta harvoin kommentoin. Itseasiassa ainoastaan kerran ja ainoastaan yhden sydämen. MUTTA! Olen kauheasti tutustuillut saksaan miehekkeen takia. Ja hän on juurikin Augsburgista kotoisin. Olisin kovin onnellinen jos voisit/ehtisit/jaksaisit joskus tarinoida ajastasi siellä! Mitä tykkäsit, mitkä oli parhaat paikat tai ihan mitä vain. Kaikki aiheesta kelpaisi! :D

  Hyvää joulun odotusta koko perheelle<3
  N

  VastaaPoista
 2. Kovasti edelleen toivoisin niitä Augsburg postauksia tai edes kieltäytymistä niistä :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi! Olin ihan kokonaan unohtanut vastata tähän kommenttiin! :(

   Augsissa asumisestani on tässä holahtanut jo melkein kymmenen (APUA) vuotta, joten luulen ettei tietoni enää ole kovin validia. Mutta kerron mielelläni sen mitä osaan, ja vastaan kysymyksiin. Jaksaisitko lähettää miulle sähköpostia fuulia @ hotmail . com niin voisin vastata vähän seikkaperäisemmin, kun tästä aiheesta ei tosiaan saa hirveän ajankohtaista postausta aikaiseksi, ja tänne kommenttiboksiin pitkästi kirjoittaminen on vähän hankalaa?

   Kiitos että muistutit miuta!

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)