22.1.17

Prinsessa Jasmine kaverisynttäritKuusivuotissynttärit uudella paikkakunnalla, kaukana sukulaisista, perhetutuista ja ystävistä. Tilanne vaati kaverisynttäreitä.

Tirppa valitsi teemaksi Aladdinin prinsessa Jasminen, ja sen ympärille koitin sitten luoda pienellä hössötyksellä ja rahanmenolla synttärit. Kutsut mätsättiin teemaan ja lähetettiin seitsemälle tarhakaverille, joista ihanasti viisi pääsi paikalle.

Synttäreitä edeltävällä viikolla tein neidille teemaan sopivan asunkin, mutta siitä lisää täällä!


Pöytäliinat ja muut kankaat ovat arkistojen aarteita ja kirppislöytöjä, ja odottelevat ompeluinspiraatiota. Osa astioista on omia, ja kivoja orientaalisia astioita saatiin lainaan uudelta paikalliselta ystävältä (Kiitos J!)

Tarjoiluissa huomioitiin eräs pieni keliakiaa sairastava juhlavieras, ja aivan kaikki tarjottavat on gluteenittomia, jottei vahinkoja asiassa sattuisi. Tee-se-itse jätskibaari ja herkkubazaari olivat lasten mielestä kivoja, ja aikuisia vieraita (ja kynttilöiden puhallusta) varten leivoin pienen kakun. Tirppis halusi tehdä tikkuihin pientä suolapalaa, ja se passasi oikein hyvin. Yllättävän helposti löytyi lihapulliin sun muihinkin gluteenittomat versiot.


Synttärisankari itse suunnitteli juhlien ohjelmiston. Oli vähän herkuttelua, barbieleikkejä, ystävyysrannekkeiden askartelua ja hurjasti tanssia valotikkujen ja ilmapallojen kanssa. Minua varoiteltiin että puolitoista tuntia on enemmän kuin tarpeeksi pitkät synttärijuhlat, mutta laitoin kutsuun silti kolme tuntia. Yhtään ei kaduta! Nämä tytöt leikkivät ja juhlivat hienosti koko ajan, ja vaikka täällä onkin nyt yksi rättiväsynyt äiti, on täällä myös yksi ikionnellinen synttärityttö.Laittakaa parhaat kaverisynttärivinkit jakoon?

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää ja vaikuttaa! Olet rohkea, kun uskalsit kutsua kolmetuntiseksi. Juuri viikolla kerhossa eräs äiti piti oikein palopuheen, että 1,5h on ihan maksimiaika synttäreille. Meillä ensimmäiset kaverisynttärit ovat edessä maaliskuussa!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kutsut olette väkertäneet ja juhlissa näyttää mukavalle. Onnea päivänsankarille ja äidille, joka selvsi 3-tuntisesta hengissä. Mä oon just se, joka pyörtyy pelkästä ajatuksesta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)