15.1.17

Jätskiä ja kynttilä


Ipanan syntymäpäiviä on harvoin pystytty pitämään silloin kun virallinen päivä on, eikä tämä vuosi tee poikkeusta, vaikka synttärit lauantaille osuivatkin. Kun koko laajennettu perhe asustaa 900km päässä, on se yksi, tässä tapauksessa isä, sitäkin tärkeämpi kutsuvieras. Ja hän viettää tämän alkupuolen vuodesta enimmäkseen telttamajoituksessa, joten juhlat järjestetään vähän viiveellä.

Niinpä pidimme kiinni tästä oikean päivän traditiosta, ja otimme kotoa mukaamme kakkukynttilän ja suuntasimme jäätelölle. Paikaksi valikoitui Hoplop ja seuraksi saatiin synttäreitään tänään sunnuntaina juhliva ikätoveri. Jäätelö syötiin puolijuoksussa, kun kerrankin oli seuraa jonka kanssa riekkua, ja kylläpä nuo juoksivatkin, itsensä ja toisensa ihan läkähdyksiin.


Illalla Tirppis totesi, että kuusivuotiaana oleminen on ehkä vähän hauskempaa kuin viisivuotiaana. Ainoana perusteena se, että mahaan mahtuu jäätelöä yhtä paljon kuin mitä haluaa syödä.


Onnea sydänkäpyseni 6v!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)