9.4.17

Etävirpomiset


Tirppa on liian ujo virpoakseen ventovieraita. Ja tuttujen luokse on lähes 900 kilometriä.

Otimme siis pienen varaslähdön, ja teimme yhdessä pienen virpomavideon. Ukulele, rytmimuna ja "Aika monta noitaa". Äiti ja tytär. Ja terveisiä kotikonnuille. Sitä en kuitenkaan laita jakoon, ensinnäkin koska se on tarkoitettu niille kummeille, mummeille ja muille rakkaille, joiden luokse emme tänään pääse, ja toisekseen koska olen tietoinen siitä, ettei lauluni pysy täysin nuotissa kun koitan osua oikeihin sointuihin ukulelella.

Nämä kuvat otimme kuitenkin ulkona, koska pieni noitani on vastustamattoman suloinen. Ja kameran linssin läpi katsellessani en voinut olla miettimättä, miltä hän näyttääkään kymmenen vuoden kuluttua. Hiljaa toivon myös, että olemme vielä silloinkin tälläisiä hölmöjä yhdessä.

3 kommenttia:

  1. Raija Rainio-Naukkarinen9. huhtikuuta 2017 klo 18.17

    Niin Sinun näköinen tyttösi ! Sinua ja koko perhettä haluaisin tänään virpoa tuoreeks terveeks, siunausta tulevaks vuodeks !

    VastaaPoista
  2. Hän on kyllä niin valtavan kaunis ja blogitekstien ja Instagram-videoiden perusteella ihan mieletön persoonakin. Kymmenen vuoden päästä hän varmaan särkee sydämiä ja pystyy ihan mihin tahansa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)