14.5.17

Tavallisen ihana äitienpäivä, päivä kuvinaLapsen kanssa yhdessä laitettu aamupala.


Eilen Euroviisujen sivussa leivottu kakku ja maailman ihanin äitienpäiväkortti.


"Tervetuloa äitienpäiväaamiaiselle!"


Muru. 


Voileipä ja kuppi kahvia. Mies vastapäätä ja lapsi vieressä. Paljoa muuta en kaipaisikaan.


Ylimitoitettu kakku. Mutta niin hyvää!


Äidit pääsi ilmaiseksi Pilke-tiedekeskukseen äitienpäivänä. 


Rakennettiin linnoja pahvilaatikoista ja laulettiin metsäkaraokea.


Tutustuttiin metsään liittyviin ammatteihin.Äitienpäivään liittyy välillä turhankin kovia odotuksia. Aamiainen sänkyyn, superkiltit lapset ja jonkun muun kokkaamaa ruokaa. Itsekin huomasin odottaneeni hemmottelua ja hössötystä, vain huomatakseni että äitienpäivä on parhaimmillaan kun tekee niitä asioita mitä yleensäkin. Puuhailin keittiössä apukokin kanssa, pelasin Unoa olkkarissa, vietin iltapäivän tiedekeskuksessa, tein pikawokin ja avasin tenttikirjat samalla kun ipana katsoi piirettyjä. Tavallinen päivä äitinä. Niitä minä joskus itselleni itku kurkussa rukoilin, tavallisia päiviä perheeni kanssa.

10 kommenttia:

 1. Tämäkin äiti osti lapsilleen lelut ja loppupäivä chillattiin herkutellen jätskiä ja pitsaa. Hei, kuka sängyssä haluaisikaan syödä, kun illalla se olisi täynnä muruja. Hyvää äitienpäivää Camilla!

  VastaaPoista
 2. En voi olla ihmettelemättä miksi miehesi ei laittanut aamupalaa tyttärenne kanssa... Olisit todellakin ansainnut hemmottelua.
  Voimia arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse ihmetellä: ei laittanut koska on nukkunut viimeisen viikon metsässä ja äärimmäisen vähän, ja nämä olivat ainoat vapaat joiden aikana univelkaa oli mahdollista lyhentää. Kun toinen tekee pitkää päivää ja ajaa 260km kilometriä päivässä työmatkaa, näin minä voin keventää taakkaa.:)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän äitienpäivä. Ja nam tuota kakkua! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. No, minä olisin arvostanut ihan vain sitä että mies olisi edes toivottanut hyvää äitienpäivää - ipana kun syntyi reipas viikko aiemmin ja on ensimmäinen laatuaan, jäi ekasta äitienpäivästä jokseenkin valju fiilis kun ei toinen hoksannut edes. En odottanut lahjoja tai sänkyaamiaisia, mutta edes onnittelut. Plääh.

  Kakku näyttää kyllä ihan hurjan hyvältä, pitänee kokeilla joskus - mutta peukalo keskellä kämmentä kokkihommissa lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin kuvankaltainen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei.. Se toivotus kun olisi se ihan minimi mitä kaipaa. Jos miehellä ei ollut tilannetaju kohdallaan, niin tee isänpäivästä numero ja odota parempaa ensi äitienpäiväksi. Jos sekään ei auta, niin tiedäkkö, jossain vaiheessa se lapsi tekee äitienpäivän hössötyksellään, pusuillaan ja itse askarreltuine kortteineen.<3

   Tätä reseptiä uskaltaa kokeilla vaikkei mitään osaiskaan!

   Poista
 5. Moi Ihana! Mä löysin blogiisi jonkun toisen blogin kommenteista ja luin alusta loppuun muutaman vrkn aikana(insomnia). En voi sanoin kertoa miten syvästi olen mukana elänyt,itkenyt ja iloinnut. NIIN TOIVON että elämänne alkaisi hymyillä ja kaikki kääntyisi hyvin. Oot sisukkain ja vahvin nainen kenet tiedän! Asun stadissa mutta haluaisin olla avuksi jos vain jotenkin voin,tarvitsisiteko vaikka jostain täkäläisestä kaupasta jotain tms,voin lähettää? Tsemppiterkuin Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miuta ilahuttaa aina, kun joku jaksaa lukea koko tarinan! <3 Käyn aika tiheästi Helsingissä itsekin, koska syöpäklinikka kutsuu muutaman kuukauden välein, ja saan tarvitsemani reissuilta, mutta kiitos tarjouksesta. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)