1.5.17

Vappuperinteitä ja kevätkuulumisia


Monet perheemme perinteistä jäivät pohjoiseen muuton jalkoihin, mutta toisista pidämme kiinni parhaamme mukaan. Paistoimme munkkeja ja joimme simaa ystävien kanssa, ulkoilimme vappuriehassa räntäsateessa, tein kasvomaalauksia kavereillekin ja Tirppa sovitti ylioppilaslakkia kutreilleen. Minä olisin mieluusti itsekkin ulkoiluttanut vappuhattua ja opiskelijahaalareitani, mutta siihen ei tänä vuonna tarjoutunut mahdollisuutta.


Kevät on lukujärjestykseni mukaan jo pitkällä, vaikka pihalla maa on vielä valkeana. Välillä riittämättömyys puskee pintaan, kun tasapainoilen kuntoutuksen, opiskelun, äitiyden ja kodin kanssa. Samana päivänä riennän päiväkodin vanhempainaamupalalta luennoille, luennolta lääkäriin ja lääkäristä päiväkodin ja ruokakaupan kautta kotiin, ja illalla muiden nukkuessa naputan esseitä, joiden palautuspäivä oli eilen tai tänään. Kieltämättä välillä tuntuu siltä, että vuorokaudesta loppuvat tunnit kesken. Ja välillä siihen kaiken päälle kaadetaan ventovieraiden toimesta lisää kestettävää ja syyllistyttävää, mutta se nyt vain näyttää olevan bloggaamisen varjopuoli.

Hiljaista siis pitelee täällä blogin puolella, mutta siihen on lukuisia hyviä syitä. Isoinpana se, että tärkeysjärjestyksessäni blogipäivitykset tulevat vasta perheen, terveyden ja opintopistekertymän jälkeen.


Mitä teidän kevääseen kuuluu?

9 kommenttia:

 1. Miten kaunis lapsi :) Ja tsempit riittämättömyyden tunteesen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hän ainakin äidin silmin mahdottoman nätti. Muusta olen jäävi sanomaan. ;)

   Poista
 2. Hei olen blogiasi jo pidempään lueskellut ja joskus aiemminkin kommentoinut lukija. Seuraava ajatus on pyörinyt minulla mielessä jo jonkin aikaa, toivottavasti se ei ole liian tungetteleva. Elikkäs asustelen samassa kaupungissa kuin te ja tästäkin postauksesta ilmeni että kiirettä pitää joten ajattelin jos tarvitsisit lapsenhoito apua voisin olla valmis auttamaan. Jos asia kiinnostaa sinua voin laittaa sinulle viestiä s-postiin taikka facebookissa tai instagramissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! <3

   Olisi kiva tutustua, meillähän ei täällä ollut ketään tuttuja ennestään, yksi ystäväperhe muutti tuohon 20km päähän vuoden vaihteessa, ja siinä sosiaaliset kontaktimme sitten ovatkin. Laita ihmeessä sähköpostia, jos tuntuu siltä, että voisit tulla juttuun miun/meidän kanssa! :)

   Poista
  2. Sähköpostia laitettu :)

   Poista
 3. Ihan mahtavat nuo Tirpan hiukset! Voi miten hienoa, kun joku on valmis auttamaan teitä kaikissa kiireissä. Hyvä Reetta!- Annle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä lyhennettiin taas kymmenen senttiä, kun tuppaa nuo kiharat takkuuntumaan. Mutta onhan se silti, meidän tähkäpää. <3

   Poista
 4. Voi, te kaunokaiset! Sisukas ja kultasydäminen äiti ja kuvankaunis tähkäpäätytär :)
  Kaikkea hyvää teille sinne pohjoiseen! Tulostelin tyttärilleni värityskuviasi ja tuumin, että jos tarvitsisin tekijää jollekin lasten materiaalille, niin olisit ensimmäisenä mielessä palkattavia miettiessä.

  - Kukka

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)