3.9.17

Kysymyksiä eskarilaiselle


Mitä haluat tehdä isona?
Minusta tulee balettitanssija tai museon täti. Ja ostan aina niin paljon karkkia kuin haluan, koska aikuiset määrää itse.

Mikä on suosikkikirjasi?
Se tietokirja viktoriaanisen ajan kodista kun siinä oppii paljon menneistä ajoista. Ja tykkään myös Supermarsukirjoista.

Mikä on lempiruokasi?
Spagetti ja lihapullat.

Millainen olisi täydellinen päivä?
Mun ja äiti ja iskä olis kotona, syötäis aamupalaksi munakasta ja sitten hedelmiä suklaaputouksessa. Sitten mentäis Heurekaan ja oltais siellä iltaan asti koska meillä olis mukana eväät eikä tarvitsisi lähteä. Kotona meillä olis trampoliini ja sillä sais pomppia. Illalla katsottais Ihmeperhe.

Mikä on parasta sinussa?
Autan muita aina. 

Mitä haluat oppia tänä vuonna?
Lukemisen ja kirjoittamisen. Haluan myös piirtää paremmin.

Kerro yksi ihana muisto tältä vuodelta?
Käytiin J:n ja muiden kanssa tivolissa. Mentiin diskojunaan yhdessä ja uskalsin mennä meksikolaisiin hattuihin vaikka äitiä oksetti. Olin tarpeeksi pitkä kaikkiin laitteisiin ja sain oman hattaran.

Mikä on inhokkiasiasi?
Se kun äiti laittaa ruokiin sipulia.

Mikä on tärkein neuvo, jonka tiedät?
Ei saa lopettaa yrittämistä.

3 kommenttia:

  1. Ihana <3 Ja hyviä kysymyksiä! Vastauksista huomaa hyvin, millaiset asiat lapsille oikeesti on tärkeitä.. Aika pieniä juttuja loppujen lopuks!

    VastaaPoista
  2. Ihanat vastaukset! <3 Aivan huikea eskarilainen sinulla siellä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)