5.11.17

Kissanlöytymisjuhlat


Ei niin pientä syytä iloon, etteikö siitä saisi juhlia aikaisiksi. Kissan löytymisen kunniaksi sovimme, että kutsun kaikki Sopun etsinnöissä mukana olleet meille kakkukahville sitten kun voi huokaista kissan selvinneen reissustaan kunnialla. Kun haavat paranivat, kynnet kasvoivat takaisin ja karva alkoi taas näyttää terveen eläimen turkilta, laitoimme kutsut eteenpäin.


Sopu oli itsestäänselvästi juhlien kuningatar ja kaiken huomion keskipiste. Meidän kissamme ovat erittäin sosiaalisia tapauksia muuten, mutta juhlissa Sopu varsinkin tuppaa väistämään väenpaljoutta, joten olin yllättynyt siitä, miten kissa tuntui ymmärtävän, että kaikessa hössötyksessä kyse on siitä, ja pysyi siis sohvalla paijattavana koko illan. Se sai pinon uusia leluja, joilla intoutui leikkimään kuin pieni kissanpoika. Juhla ilman kakkua on vain tapaaminen. Siispä tein meille sitruuna-marenkipiirakkaa, lohipiirakkaa ja New York juustokakkua kirpeällä punaherukka-vadelmakastikkeella. Ja koska joukossamme oli yksi vegaani, tein kaikkea tuplat, tavallisina ja sitten ilman eläinperäisiä tuotteita.


Joskus olemme naureskelleet, että minä järjestän pitkin vuotta vaikka mitä kissanristiäisiä. Mutta nämä ovat kyllä ensimmäiset kissaa varten järjestetyt juhlat! 


Kiitos juhlijoille juhlista, mutta ennen kaikkea kiitoskiitoskiitos siitä, että autoitte löytämään meidän rakkaan karvakorvamme kotiin ennen pakkasia.  

5 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat ihanalle kissalle. <3 Aivan mahtavaa että Sopu löytyi.

  VastaaPoista
 2. Ihana Sopu ja ehdottoman hyvä syy järjestää juhlat <3

  VastaaPoista
 3. Onneksi sopu löytyi pitkän matkan jälkeen! Olitte juhlanne ansainneet <3

  VastaaPoista
 4. Kissan löytyminen herkisti silloin ja herkistää edelleen. ❤️ Nyt kun luin postauksen, niin rupesi kiinnostamaan tuo vegaanisen New York-juustokakun ohje. Oliko omasta päästä vai kenties joku valmis?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)